Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Vizyon: Dünyayı tanıyan başkalarının haklarına saygı gösteren, bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen, kendisine ve başkalarına karşı dürüst olabilen, sağlıklı yaşayan, kendisi ve çevresiyle barışık yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, inançlı çalışmasıyla hak ederek başarıya ulaşmış, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdi.

Misyon: Okulunu, ülkesini içinde yaşadığı dünyayı seven benimseyen inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren öğrenme heyecanı ve merakı olan katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:45-12:00 13:30-15:00